woensdag 13 november 2013

Lang geleden

Hoi Allemaal.

Het is echt super lang geleden dat ik iets gepost heb op mijn blog. Er is veel gebeurd in die tijd en ben ook een tijdje inspiratieloos geweest, maar we zijn weer terug en ga proberen wat vaker er op te zetten.

Binnenkort heb ik weer een leuk projectje onderhanden want ik ben zwanger van ons eerste kindje dus kan weer een scrapbook gaan maken. Heb op de kreadoe een super leuk album gekocht. Nu nog oppad voor leuke vellen en versieringen. 

Sinds een jaar ongeveer ben ik distributeur van de FM group. Weet niet of sommige van jullie dit kennen maar voor degene die het niet kennen even een korte uitleg.
FM group is een bedrijf dat via distributeurs parfum, make-up en huishoud artikelen verkoopt tegen een betaalbare prijs. 
Nu kwam ik bij de action een tijd geleden cadeaubonnen tegen en dacht dat is wel leuk om in huis te hebben voor mijn klanten en voor mijzelf natuurlijk ook want je weet niet altijd wat je iemand moet geven. Alleen vond ik het zo saai om het in een envelop te doen  want in de winkel pakken ze het vaak zat ook leuk in. Dus ik ben aan de gang gegaan en dit is het resultaat. 


Ik heb het vrij simpel gehouden want het gaat uiteindelijk toch om de bon.

Liefs Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer