zondag 1 juli 2012

Vrijgezellenfeest

Hoi Allemaal


Ik heb vrijdag mijn vrijgezellenfeest gehad. Heb er echt super van genoten en mijn vriendin die het geregeld heeft, heeft echt flink uitgepakt.Ik ben eerst op mijn werk meegenomen naar huis en daar heb ik me even om kunnen kleden. Vanuit hier zijn we naar een verzamelplek gegaan. Daar kreeg ik te horen dat we een fototocht gingen nemen(zie bovenste foto), deze kwam bij de 2handjes uit daar hebben we een workshop ketting maken gehad. Was echt super leuk(weer een hobby erbij haha).
Na de workshop kreeg ik een quiz waar ik munten mee kon verdienen die ik nodig had bij het eindspel. Na de quiz een rebus om uit te zoeken waar we daarna naar toe gingen. Dat was jansen&jansen om daar een hapje te gaan eten. Na het eten kreeg ik een regelen met in spiegelbeeld waar ik me aan moest houden tijdens de kroegentocht waar ik opdrachten kreeg. Na de kroegentocht zijn we richting de salamander gelopen waar de mannen ook waren. Deze waren de in breda geweest om een steptocht te houden met allerlei spelletjes bij verschillende kroegen. Daar heeft mijn vriend ook munten mee verdient voor het eindspel.
In de salamander kregen we nog wat opdrachten die we samen moesten uitvoeren. Tegen het eind van de avond kregen we het eindspel en dat was een foto van ons in puzzelstukjes. We hadden allebei alle munten verzameld ondertussen dus we hadden alle stukjes verzamelt


Ik ga hem proberen in te lijsten. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken.
Kortom we hebben een geweldige dag gehad die ik niet snel zal vergeten. Nu op naar vrijdag dan is de big day voor ons

Liefs Jennifer

1 opmerking:

 1. Hoi,
  wat een leuke gezellige avond heb je gehad, heb je iets leuks om op terug te kijken!
  En nu inderdaad op naar de 6de, DE grote dag!
  Heel veel plezier vrijdag en geniet er met volle teugen van!
  Liefs, Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer