maandag 11 juni 2012

Geboortekaarten Marij Rahder

Hoi allemaal,


Heb het een tijdje druk gehad met mijn nieuwe baan(die bevalt echt super). Weet niet of iemand gisteren een zaak met bloemen op rtl 4 heeft gezien maar daar komt mijn werk ook in voor namelijk Berkdijk bloemen. Niet aankomende zondag maar de zondag daarop zitten we weer in de uitzending. Tijdens de opnames was ik nog niet in dienst en de laatste draaidag was ik toevallig vrij dus heb ik ook helaas moeten missen.

Ik heb ook weer 2 kaarten van Marij Rahder gemaakt.Ik heb niet alles uit het boekje gebruikt dan vond ik hem te druk worden. De swirls die er opzitten heb ik bij hobby voordeel gevonden(euroland) daar hebben ze best leuke dingen af en toe


Hier heb ik ook niet alles uit het boekje gebruikt. Ik heb hier een stans van een swirl van Joy! erbij gedaan van foam van de action. Zag dat ze daat wat zachteren tinten hadden dus die heb ik gauw mee genomen want als je de volgende keer komt is het weg. Gaat zo snel daar maar het heeft ook een leuk prijsje

Liefs Jennifer

1 opmerking:

 1. Hallo Jennifer,

  Wat een lieve babykaartjes van Marij Rahder. Ik vind ze heel erg mooi. En leuk dat je mijn Floral Flourishes swirl stansje gebruikt hebt... ;-)

  Leuk dat je meedoet aan onze Candy op het Noor! Blog voor het winnen van ons handige tekenhulpje. Ik zal vanavond om 21.00 uur drie winnaars kiezen met random. Ik hoop je snel nog eens terug te zien op mijn blog om te kijken of je gewonnen hebt!

  Liefs,
  Jolanda

  www.noortje-design.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer