zondag 27 mei 2012

Marij Rahder

Hoi Allemaal

Toen ik naar de knots gekke kaarten en scrapdagen ben geweest, heb ik boeken van Marij Rahder gekocht.

Ik ben met deze boeken en de potpourri aam de slag gegaan en het zijn echt super leuken kaarten om te maken. Heb niet alle potpourri-boekjes gekocht dat werd een beetje te gek. Heb wel een aantal van de knipboeken(om het zo maar even te noemen) gekocht omdat ik de afbeeldingen wel echt super leuk en mooi vond.

 
Hier had ik dus niet de juiste achtergrond bij uit de potpourri-boekje van, heb er er 1 uit een vintageboekje van de action gebruikt. Heb ook een malletje met hartje gebruikt(geen idee van welk merk) die vond ik wel bij het thema van de kaart. Zo is die toch anders dan er op het boekje staat.


Bij deze Abraham kaart heb ik wel de juiste achtergronden bij gevonden alleen toch heb ik hem wat aan gepast zoals het in in boekje staat zo heb k er toch nog een beetje mijn eigen draai aan gegeven


Ook bij deze kaart heb ik ook weer zelf achtergrondjes bij gezocht want ook deze had ik niet. De bovenste is een restje van de eerste kaart en de onderste komt dacht ik van de kruitvat af. Hier heb ik helemaal een eigen draai aan gegeven. Heb hier heel veel weggelaten wat er eigenlijk bij moest. Ik heb ooit een keer bij de wensshop in dongen(is er helaas niet meer) een envelop pons gekocht. Dus die kwam nu hier mooi van pas, zie alleen nu dat die open is geklapt (haha).

Liefs Jennifer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer