dinsdag 1 maart 2011

Vakantie Album

Hoi Allemaal

Hij is klaar mijn vakantiealbum. Ik heb er wel heel veel foto's niet in gedaan. Ik had ze uitlaten printen alleen het waren er zoveel dat ik een kleine selectie in heb geplakt. Anders heb ik denk ik wel heel veel boeken nodig en het moet wel leuk blijven. De meeste foto's komen toch op het zelfde neer.


Ik heb er een filmpje van gemaakt. Dat leek me weereens wat anders dan foto's. Heb er natuurlijk wel een paar gemaakt, maar niet van allemaal.
We hebben in malta iets gedaan (dat zie je ook wel in het filmpje van het album) waar de meeste misschien wel over dromen. We hebben met dolfijnen gezwommen. Dat was echt super gaaf. We hebben er zeker geen spijt van. Als we nog een keer gaan zullen we het waarschijnlijk weer doen haha. De mensen van dat park hebben foto's gemaakt en die daaruitgeprint zodat je ze kon kopen. Uiteraard zijn deze ook in mijn scrapbook gekomen.
Laat even weten wat je ervan vind ben wel heel benieuwd.

Groetjes Jennifer


1 opmerking:

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer