zondag 2 januari 2011

Nieuwe Jaar

Ik hoop dat jullie beter het nieuwe jaar in zijn gegaan als wij. Wij gingen er lekker met een klap in. We werden om half 8 wakker gebeld (na maar 3 uurtjes slaap) dat de oma van Jaco (mijn vriend) is overleden om 6.15. Dus dan ben je wel meteen wakker. We ons snel aangekleed en op naar geertruidenberg. Hier hebben we de beste vriendin van oma op gehaald en naar het verzorgings tehuis gereden. Daar hebben we nog even afscheid van haar genomen. Ze lag er zo vredig uit, toen begon heel het geregel natuurlijk. Ondertussen waren we al een hele dag verder dus we waren aardig gebroken aan het eind van de dag. We zijn naar huis gereden en om een uur of 8 half 9 het bed in gekropen.

Vandaag worden de laaste puntjes op de i gezet. Mijn hebben ze gevraagd of ik het 2 mooie boeketten wil maken voor mensen die oma goed kenden en nu helpen bij de crematie.

Voor iedereen de beste wensen voor 2011 en dat het een creatief jaar mag worden

1 opmerking:

  1. Hoi Jennifer,

    Pfff... Da's geen leuk begin, zeg! Ik hoop dat alles goed is verlopen en dat het, ondanks de slechte start, een mooi jaar voor je mag worden, met veel creativiteit!!

    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer