woensdag 22 september 2010

Mijn eerste blog

Hoi allemaal

Dit is mijn allereerste blog. Heb dit nog nooit gedaan dus zal even wennen worden. Zat van het weekend een beetje op internet rond te snuffelen en toen zag ik dat best veel mensen via een blog hun creatie laten zien.

Ik ben zelf nog niet zo heel lang bezig met het maken van kaarten, maar vind het echt leuk om te doen. Ik moet ook zeggen dat de creativiteit in de familie zit. Mijn moeder maakt ook elkaar de kerstkaarten zelf en zit geregeld achter haar naaimachine om weer eens wat nieuws te maken.

Zal even wat meer over mezelf vertellen. Ik ben 24 jaar oud, heb de opleiding Bloem&Design (bloemiste)gedaan. Helaas ben ik nogsteeds ben ik niet werkzaam in een bloemenwinkel tot mijn grootste spijt kan ik daar helaas geen werk in vinden. Wat ik nu doe is ook heel leuk hoor alleen ja heb er niet voor geleerd. Ben namelijk nu werkzaam in de Efteling.

Wil je nog meer weten dan moet je het maar vragen. Zal binnenkort wat foto's erop zetten van mijn creaties.

Heb je nog tips voor mij over hoe ik mijn blog nog mooier kan maken hoor ik het graag. Heb namelijk zoveel leuke dingen gezien waarvan ik niet weet hoe ze gedaan zijn. Oefenig baart kunst zeggen ze dan he.

Tot ge volgende blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer