woensdag 9 november 2011

Lang geleden

Hoi Allemaal

Zo dat is lang geleden dat ik iets geschreven heb. Heb niet veel tijd gehad de laatste tijd. Heb een nieuwe baan gevonden eindelijk na 3 jaar zoeken ben ik aan genomen in een bloemenwinkel. Kan dus eindelijk mijn passie weer uitoefenen. BWe zijn druk bezig met dingen regelen voor onze grote dag en op zondag regelmatig naar de woonboulevard om te kijken voor ons huis. Ben nog bezig met mijn scrapbook van de vakantie alleen mijn album werd te dik en denk je dat ik ergens van die schroeven kon vinden om mijn album breder te maken. Heb ze nu eindelijk gevonden ne nog wachten tot ze binnen zijn. Ondertussen was mijn kaartenmand ook ver leeg verkocht dus die ook nog wat gemaakt en natuurlijk de kerstkaarten(worden gelijk de adreswijzigingen). dus kortom druk druk druk.

Heb van de week voor het eerst easelkaarten gemaakt echt super leuk om te maken. Zal binnenkort foto's plaatsen.

Nou 2 weken geleden hebben we lootjes getrokken voor suprise. Ik weet alleen echt niet wat ik moet maken zeg bah. Ik heb een man meer kan ik niet zeggen want als de familie dit leest is de verrassing eraf. Idee├źn zijn welkom haha

Nou ik zal beloven vaker te schrijven.

Liefs Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer