woensdag 9 februari 2011

Weer een verjaardagskaartje

Hoi Allemaal.

Ik ben weer aan het knustelen gegaan vandaag. Moet vanaf morgen tot zaterdag werken dus dan zal er niet veel geknutseld. De dagen die ik nu kan werken neem ik met open armen aan zo druk is het niet namelijk.

Ik had gister wat spullen gehaald bij hobby verduijn in kaatsheuvel en zat 's avonds op de bank te denken en ineens kreeg ik het idee voor een kaart. Alleen daar moest ik nog wat lint voor hebben. Dus naar oosterhout gereden en bij 't ploegske nog heel lang rond gesnuffeld. Naar daar gevonden te hebben wat ik nodig had ben ik naar huis gegaan en ben ik aan de slag gegaan.

Ik heb een kaart van de action gebruik, hier heb ik de hoeken van afgerond met een afrondpons.
Toen heb ik met mijn BigShot het kleine hartje van de Creatables LR0159 (Marianne Desgin) uit gestanst 3x wit en 3x rood. Ik eb daarna de embossingfolder met hartjes er doorheen gehaald (hier heb ik geen naam van).


Het labeltje heb ik ook afgerond met de afrondpons. Deze heb ik van gezet met 2 hartjes eyelets en daartussen een stukje rood lint van Rayher. Als laatste heb ik het plaatje opgeplakt deze komt van knipvel 90780 af. 
Dit is het eind resultaat geworden

Groetjes Jennifer

2 opmerkingen:

 1. Hallo Jennifer,
  Ik vind dat je een opsteker verdient en geef je een award voor beginnende bloggers. Kijk op mijn blog en je ziet wat ik bedoel.
  Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Jennifer,
  ik wil je bedanken voor de award:)
  maar ik kan hem niet op je bovenste bericht plaatsen,
  daarom maar hier,
  ik zal proberen om de award morgen op me blog te plaatsen, maar kan je niets beleven.
  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,

Wat leuk dat je even langskomt. Zoals vele vind ik het heel leuk om een reactie te krijgen. Als je meer wilt zien door de maanden heen kun je me ook volgen.

Groetjes Jennifer